El Pallars Jussà viu la Festa de la Diversitat

El Servei d’Atenció Integral-Àrea LGBTI del Consell Comarcal ha promogut una sèrie d’iniciatives per commemorar el dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Bisexual, Transgènere i Intersexual.

IMG-20190628-WA0002
photo_camera Bandera LGTBI pintada en un pas de vianants a la rambla Doctor Pearson de Tremp.

En motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI el Consell Comarcal del Pallars Jussà des del Servei d’Atenció Integral- Àrea LGBTI i l’Ajuntament de Tremp, han dut a terme la pintada de la bandera de l’arc de sant martí en un pas de vianants de la concorreguda rambla Doctor Pearson de Tremp.

En el transcurs de l’acte, s’ha comptat també amb l’animació de la percussió de la colla de Diables Lo Peirot i s’han realitzat diverses pancartes amb el lema del servei “Estima i Sigues com Vulguis”.

Aquestes iniciatives, pretenen mostrar què és la diversitat afectivo-sexual, quins són els fets que es reivindiquen el 28 de juny i  què representen els colors de la bandera. En aquest sentit, la voluntat és portar a terme accions positives que despertin interès, generin pedagogia i l'eliminació d’estereotips que parteixen generalment de la desconeixença. 

Avui també, a primera hora del matí, es penjava la bandera LGBTI al Consell Comarcal i  l’equip de treballadors/es en la seva totalitat, se sumaven a la iniciativa de posar-se una polsera per donar veu a valors com el  respecte, la diversitat i la igualtat. L’equip tècnic de l’àrea ha posat de manifest la necessària implicació dels companys/es per endegar polítiques públiques en matèria d’igualtat que siguin fruit del treball comú.

Precisament des de l’àrea es treballa per a garantir que els drets de les persones del col·lectiu no es vulnerin, prestant un servei de qualitat, pròxim a la ciutadania i integral que dóna resposta a les necessitats que puguin tenir.