19.01.2022 |
Viure als Pirineus

15È CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA VALL FOSCA

Una foto de la Vall de Riqüerna guanya el 15è concurs Indrets de la Vall Fosca

El primer premi a la millor fotografia ha estat per a 'L’Eco dels anys' de Joan Llimiñana Sabaté
MILLOR-FOTO Vall Fosca
L’eco dels anys de Joan Llimiñana Sabaté, guanyadora del 15 Concurs de Fotografia de la Vall Fosca/vallfosca.cat
Una foto de la Vall de Riqüerna guanya el 15è concurs Indrets de la Vall Fosca

El dissabte 21 de setembre es van fer públics els noms dels guanyadors del Concurs de Fotografia Indrets de la Vall Fosca, on aquest any s’han presentat un total de 102 fotografies.

L’acte de lliurament va tenir lloc al Museu Hidroelèctric de Capdella i va comptar amb la presència del meteoròleg Francesc Mauri, que després va fer una xerrada sobre el Canvi climàtic.

El concurs inclou 4 categories, paisatges o indrets de la Vall Fosca; treballs, feines, o activitats que es desenvolupen a la Vall Fosca; pobles o elements de patrimoni de la Vall Fosca, i finalment fauna autòctona de la Vall Fosca. La millor foto de cada categoria rep un premi de 238 €.

A més, la millor foto del concurs rep un premi especial de 476 € i un trofeu únic dissenyat per al concurs i fet per la ceramista local, Judit Casalprim. El guanyadora d’aquest premi, l’any següent forma part del jurat, i per tant, no pot participar. Les fotos guanyadores es poden consultar a la web www.vallfosca.net

El jurat està format per tres experts en fotografia vinculats amb el territori com Ferran Grau, Josep Amorós i Francesc Farrús, un representant de la comissió de cultura, un representant de l’Ajuntament i el guanyador o guanyadora del premi a la millor fotografia del concurs de l’any anterior.

15è aniversari del concurs

El concurs de fotografia es va convocar per primera vegada al 2005. Fins al 2015 les fotografies només es podien presentar en paper. A partir d’aquest any, el concurs es va digitalitzar, i ara les fotos es presenten a través de la web. En aquests 15 anys, s’han premiat entre premis i accèssits, un total de 85 fotografies.

Una foto de la Vall de Riqüerna guanya el 15è concurs Indrets de la Vall Fosca
Comentarios