FOTOGRAFIA

Una foto des d'una perspectiva arquitectònica guanya el 17è concurs de fotografia de la Vall Fosca

En aquesta edició, el guanyador ha estat Alfons Ollé, un arquitecte que durant tota la seva trajectòria vital ha sumat 92 premis en concursos de fotografia.
Concurs fotografia Vall Fosca 2021 guanyadors
photo_camera Persones guanyadores del Concurs de Fotografia Indrets de la Vall Fosca / vallfosca.org

El dissabte 18 de setembre es van fer públics els noms de les persones guanyadores del Concurs de Fotografia Indrets de la Vall Fosca, on aquest any es van preseleccionar un total de 74 fotografies.

L’acte de lliurament va tenir lloc al Museu Hidroelèctric de Capdella. El concurs inclou 4 categories, paisatges o indrets de la Vall Fosca; treballs, feines, o activitats que es desenvolupen a la Vall Fosca; pobles o elements de patrimoni de la Vall Fosca, i finalment fauna salvatge autòctona de la Vall Fosca. La millor foto de cada categoria rep un premi de 250 €.

Concurs fotografia Vall Fosca 2021 guanyadors acte(Foto: L’acte de lliurament va tenir lloc al Museu Hidroelèctric de Capdella / vallfosca.org)

A més, la millor foto del concurs rep un premi especial de 500 € i un trofeu únic dissenyat per al concurs i fet per La Santolina, de la mà d'Andrea Vives. El guanyador o guanyadora d’aquest premi, l’any següent forma part del jurat, i per tant, no pot participar. En aquesta edició, el guanyador ha estat Alfons Ollé, un arquitecte que durant tota la seva trajectòria vital ha sumat 92 premis en concursos de fotografia.

MILLOR FOTO concurs Vall Fosca 2021(Fotografia guanyadora del17è concurs de fotografia de la Vall Fosca / Alfons Ollé)

El jurat està format per tres experts en fotografia vinculats amb el territori com Ferran Grau, Josep Amorós i Francesc Farrús, un representant de la comissió de cultura, un representant de l’Ajuntament i el guanyador o guanyadora del premi a la millor fotografia del concurs de l’any anterior, que aquest any va ser el Jordi Peró.

Concurs fotografia Vall Fosca

17è aniversari del concurs

El concurs de fotografia es va convocar per primera vegada al 2005. Fins al 2015 les fotografies només es podien presentar en paper. A partir d’aquest any, el concurs es va digitalitzar, i ara les fotos es presenten a través de la web. En aquests 16 anys, s’han premiat entre premis i accèssits, un total de 94 fotografies.