08.12.2022 |
Viure als Pirineus

“Festipallars” 2015, exhibició de les bandes del Pallars Jussà

La vuitena edició del “Festipallars”, que es va celebrar el passat divendres a la Pobla de Segur, va mostrar la diversitat d’estils dels musics pallaresos.

11072015-_MG_9848-2
Imatge d'un concert del Festipallars.
“Festipallars” 2015, exhibició de les bandes del Pallars Jussà

El “Festipallars” en la seva vuitena edició s'ha consolidat plenament com una aposta per donar suport als músics locals i comarcals i alhora promoure la participació i l’intercanvi entre els joves de la comarca.

En aquesta edició de l’esdeveniment han participat vuit grups d’arreu de la comarca amb una gran diversitat d'estils que van des del grunge fins el blues passant pel metal, el rock català o la música celta entre altres.

El festival va arrencar a les 8 de la tarda amb l’actuació de Mari Martí Trio i Colladegats. Durant la segona sessió a partir de mitjanit es van anar desgranant gran diversitat d’estils amb la participació de Randal, Drunken Celts, TrastoCATS, Sacabat i FAM. Finalment Winter Shades va posar punt i final a aquest espectacle de 10 hores de música pallaresa. 

El Festipallars, nascut ara fa 8 anys té com a principal objectiu donar suport als músics locals i s’impulsa conjuntament des de les àrees de joventut dels ajuntaments de Tremp, la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Senterada i Talarn, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i la Direcció General de Joventut, alhora que compta amb la col·laboració de les entitats musicals i juvenils de la comarca.

Des de la seva creació, el Festipallars s'ha anat desenvolupant per diferents municipis de la comarca i pretén anar integrant al projecte a altres poblacions perquè s’impliquin en la promoció de la música i els músics autòctons.

“Festipallars” 2015, exhibició de les bandes del Pallars Jussà
Comentarios