ERC del Pallars Jussà elegeix els seus representants per anar a la llista pel 27-S

Rosa Amorós, actual diputada pallaresa al Parlament de Catalunya, ha tornat a ser escollida pels militants d’ERC del Pallars Jussà com a cap de llista per la comarca perquè continuï treballant pel Pallars i pel Pirineu al Parlament de Catalunya. 

Rosa Amorós, Antoni Flores i Conrad Porté (1)
photo_camera Rosa Amorós, Antoni Flores i Conrad Porté en el Congrés Comarcal d'ERC.

Aquest dimarts a Tremp s’ha celebrat el Congrés Comarcal d’ERC del Pallars Jussà en el qual s’ha renovat la Permanent Comarcal. La candidatura presentada ha estat encapçalada per Antoni Flores, reelegit com a President Comarcal pels propers 4 anys. Aquest ha posat de manifest la importància de l’equip que l’acompanya i les noves incorporacions a l’equip, aquestes són Maria Pilar Cases a la Secretaria de la Dona i Portaveu del Consell Comarcal i la representant de les JERC del Pallars Jussà, Júlia Francès, que donarà veu a la formació de les joventuts d’esquerres.

També s’ha procedit a escollir la primera persona candidata de la comarca per les llistes al Parlament i el candidat per anar a la resta de la llista. Rosa Amorós i Conrad Porté han estat escollits per unanimitat. Rosa Amorós ha posat èmfasi en la incansable tasca de defensar el Pallars i el Pirineu perquè aquest territori es faci sentir en el si del Parlament.

En l’últim punt de l’ordre del dia s’han votat algunes esmenes per millorar la representativitat territorial en els Estatuts actuals d’ERC, aquestes es presentaran al Congrés Nacional d’ERC que es celebrarà el proper dissabte 25 de juliol. En la cloenda del congrés s’ha posat de manifest el suport d’ERC Pallars Jussà en el preacord nacional i la voluntat de fer llistes transversals i representatives també territorialment.

comentaris