La fàbrica C-13 de la Pobla ofereix els concerts a través de Youtube

Aquest dissabte oferirà concerts de Delafe, La Terrasseta de Preixens, Strombers, A Contrablues o Portobello
Imatge del concert de Delafe a la sala C-13 de la Pobla de Segur la tardor del 2019. (horitzontal)
photo_camera Imatge del concert de Delafe a la sala C-13 de la Pobla.

La fàbrica de cervesa C-13, de la Pobla de Segur, al Pallars Sobirà, programava cada setmana un concert de música en directe a la seva sala. Ara, amb la crisi del coronavirus s'ha vist obligada a posposar tota la programació d'aquesta primavera i com a alternativa ofereix els concerts que ja s'havien celebrat a la sala en directe pel seu canal de YouTube.

Per aquest dissabte amb el lema #joemquedoacasa emetrà música de deu artistes que han passat per la sala a tocar. A les 20.00 hores la C-13 oferirà música de Delafe, La Terrasseta de Preixens, Strombers, A Contrablues, Pirat's Sound Sistema, Maruja Limón, Sr. Oca, A Sound of Thunder, The Targarians i Portobello. Alguns dels artistes interactuaran durant l'emissió amb els seus seguidors.

Durant l'emissió dels concerts #joemquedoacasa els seguidors podran escoltar les millors peces que cada artista va tocar aquesta tardor a la sala de la C-13. Així com intercanviar impressions amb alguns d'ells.

Abel Sànchez, soci de la C-13, ha explicat que tenen un públic molt fidel que cada dissabte anava a la sala a escoltar música en directe. Ara, arran del coronavirus, han hagut de posposar tots els concerts programats per aquesta primavera i han buscat la fórmula de concerts a través del seu canal de YouTube.

El cantant, compositor i músic, Juan Zelada, va ser l'encarregat d'estrenar aquesta fórmula de concerts, des del sofà de casa, el dissabte passat amb el concert íntegre que va donar a la C-13. Zelada va interactuar amb els seus seguidors.

Sánchez ha explicat que l'acollida va ser tan bona que van decidir donar-li continuïtat. Aquest dissabte serà en forma de festival amb deu artistes i de cara als pròxims caps de setmana aniran pensant fórmules perquè els veïns del Pallars no es quedin sense música.

La C-13 pot fer aquesta programació online al haver gravat part de tots els concerts que s'han celebrat a la C-13 amb "molt bona qualitat". Sánchez ha dit que  aquesta feina de fer tantes gravacions, ara, es veu recompensada.

comentaris