27.09.2022 |
Viure als Pirineus

FIRES

Èxit en la primera edició totalment virtual de la Fira del Codony de Tremp

L’Ajuntament de Tremp valora combinar aquest format amb el presencial en les properes convocatòries
IMG_3199
La Fira del Codony s'ha dut a terme en format virtual/ tremp.cat
Èxit en la primera edició totalment virtual de la Fira del Codony de Tremp

Aquest dissabte, 31 d’octubre ha tingut lloc la dinovena edició de la Fira del Codony de Tremp. Una edició que finalment, a causa de la situació sanitària, s’ha hagut de dur a terme en format digital exclusivament i que ha comptat amb la participació de professionals i entitats del territori que hi han aportat valor i contingut.

Malgrat que per a aquest 2020, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tremp ja preveia incorporar a la fira un apartat virtual amb l’objectiu de minimitzar els desplaçaments intercomarcals, la nova norma decretada a mitjans de mes va obligar l’organització a replantejar tot el programa. Així, es va apostar per tirar endavant un esdeveniment web que ocupés tota la jornada del dissabte 31 d’octubre.

0ff985bb-f0d8-4a91-bdb1-9cb6d9b7198e

La convocatòria, doncs, s’ha celebrat a l’espai www.firacodonytremp.cat on el visitant/espectador ha pogut seguir en directe una sèrie d’activitats divulgatives i d’oci centrades en el fruit protagonista de la fira: el codony. Així mateix, la plana ha comptat amb un apartat dedicat als expositors, on apareixen diferents fitxes les dades i ofertes especials dels productors i artesans d’aquesta edició.

El balanç de participació és positiu amb unes  2.000 visites a la pàgina i un elevat percentatge de rebots a les pàgines d’expositors, especialment a la botiga www.delpallarsacasa.cat, de l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic del Pallars Jussà (APAT), que ha col·laborat amb la fira oferint els ports gratuïts a totes les compres superiors a 20€. Aquesta promoció es manté fins dissabte vinent, 7 de novembre.

Durant els propers dies encara es podrà recuperar la programació a l’apartat “Fira en directe”, descarregar les pistes d’audio dels dos dj’s convidats i consultar la informació general de tots els expositors.

A banda, i amb l’objectiu d’incentivar la participació a la Fira del Codony i per dinamitzar el comerç local, l’Ajuntament, amb la col·laboració del CAT i de Ràdio Tremp, va convocar un concurs d’aparadors. Hi van participar 12 establiments de comerç i serveis i ha guanyat la botiga La Masovera.

Èxit en la primera edició totalment virtual de la Fira del Codony de Tremp
Comentarios