DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Èxit de participació a la VII Setmana dels Geoparcs Europeus del Geoparc Orígens

El Geoparc Orígens finalitza la VII Setmana dels Geoparcs Europeus amb uns 500 participants i una quinzena d'activitats.

2023_SortidaMontcortes
photo_camera Sortida a l'Espai Natural Protegit de l'Estany de Montcortès / Geoparc Orígens

Del 21 de maig al 5 de juny ha tingut lloc la setena edició de la Setmana dels Geoparcs Europeus celebrada al Geoparc mundial UNESCO Orígens.

Durant aquests 15 dies s’han celebrat una quinzena d’activitats gratuïtes de tipologies diverses i sota la temàtica dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Des de tallers familiars, sortides geològiques o activitats infantils, fins a activitats destinades a públics concrets com aquelles destinades exclusivament a escolars o la trobada de les entitats col·laboradores del Geoparc.

2023_Hora conte_Sheila
L'Hora del Conte a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp / Geoparc Oírgens

Enguany es destaca l’èxit de participació ja que gairebé 500 persones han gaudit de les activitats programades, la màxima participació respecte a totes les edicions anteriors.

La Setmana dels Geoparcs és una de les accions de divulgació més destacades del Geoparc Orígens per promoure diferents aspectes i elements patrimonials del Geoparc. És alhora una oportunitat, per a que la població local pugui realitzar diferents activitats gratuïtes i que, la majoria d’elles, es preparen de forma exclusiva per aquesta setmana.