ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Esquerra Republicana de la Pobla de Segur anuncia la creació d'una regidoria per a la gent gran

La candidatura d’ERC a la Pobla de Segur va celebrar ahir un acte públic centrat en l’atenció a les persones al Centre Cívic del municipi

La candidatura d’ERC a la Pobla de Segur en un acte públic centrat en l’atenció a les persones al Centre Cívic del municipi
photo_camera La candidatura d’ERC a la Pobla de Segur en un acte públic centrat en l’atenció a les persones al Centre Cívic / ERC

La regidora Gemma Algueró ha anunciat la creació d’una Regidoria de la Gent Gran a l’Ajuntament de la Pobla en el proper mandat. La regidora l’ha definit com “Un espai des d’on es facin propostes pensant en el benestar de totes les persones grans, des d’on es garanteixin uns serveis assistencials centrats en les persones”. Algueró ha posat com exemples els programes d’envelliment actiu i la promoció de la socialització de totes les persones grans.

Des de l’ajuntament s’ha agraït el compromís i la dedicació de la direcció, personal, voluntariat, usuaris de la residència i familiars a fer front a la pandèmia per COVID-19 i les seves conseqüències.

L’alcalde, Marc Baró, ha exposat el projecte d’ampliació i millora de l’edifici de la Residència Verge de Ribera, per al qual l’ajuntament ja compta amb subvencions atorgades pel fons europeu Next Generation, per part d’altres administracions i fons propis del consistori poblatà.

La candidatura d’ERC a la Pobla de Segur en un acte públic centrat en l’atenció a les persones al Centre Cívic del municipi
La candidatura d’ERC a la Pobla de Segur en un acte públic centrat en l’atenció a les persones al Centre Cívic / ERC

El regidor Josep Maria Tirbió ha posat en valor la transversalitat i el treball en equip del govern municipal, que han permès assolir les fites d’aquesta legislatura i n’ha destacat la dissolució del consorci de l’àrea vacacional, que obre noves possibilitats a l’Ajuntament per recuperar i gestionar aquest espai.

Per la seva banda, la candidata Meritxell Vila ha parlat sobre el potencial turístic i econòmic de la Pobla, així com la necessitat de fer-ne una gestió sostenible i vinculada a l’entorn natural. El regidor Ramon Enric Guimó ha donat comptes de la intensa activitat cultural de la darrera legislatura i ha exposat els projectes de futur.

En el tancament de l’acte, l’alcalde Marc Baró ha remarcat la importància de les eleccions municipals, ja que serveixen per definir els ens supramunicipals, consells i diputacions, on la Pobla hi vol continuar tenint un paper destacat. S’ha referit als projectes de realització propera, fruit de la feina feta d’aquest mandat, entre els que ha esmentat la nova biblioteca, el projecte de turisme del parc dels Raiers i el projecte de comerç.

Finalment, Marc Baró ha manifestat el compromís i l’entusiasme del seu equip per desenvolupar tots els projectes planificats i la voluntat d’aconseguir noves fites per la Pobla. Ha dit: “treballarem per aconseguir tot allò que sigui possible com hem fet fins ara”.

comentaris
Més a Pallars Jussà