03.10.2022 |
Viure als Pirineus

TECNOLOGIA

Entra en funcionament l’Internet per radioenllaç a la zona de la Terreta

L’Ajuntament de Tremp ha facilitat l’arribada d’aquest servei
Internet a la Terreta
Entra en funcionament l’Internet per radioenllaç a la zona de la Terreta / tremp.cat
Entra en funcionament l’Internet per radioenllaç a la zona de la Terreta

A partir d’aquest mes de juliol, l’Internet per radioenllaç ja és efectiu a la zona de la Terreta.  Els usuaris que ho desitgin ja poden donar-se d’alta al servei amb l’operadora WICAT.

Per a fer possible l’arribada de la banda ampla, l’Ajuntament ha cedit espais públics municipals a l’empresa subministradora per tal que pugui instal·lar antenes que portin el senyal i oferir aquest servei a la Terreta.

WhatsApp Image 2022-07-15 at 09.07.52

Aquest desplegament resoldrà una de les mancances de la zona, ja que fins ara no gaudia de connexió a Internet de qualitat. Aquestes actuacions han de permetre fer un salt endavant i ajudar a poder mantenir unes bones comunicacions i generar igualtat d’oportunitats a tot el municipi.

En zones com La Terreta, on és molt complicat o bé impossible fer-hi arribar el cablejat de la xarxa de fibra òptica a causa de la dispersió dels nuclis de població i la baixa densitat, el servei d’internet per radioenllaç permet disposar de connexió d’alta velocitat de forma immediata i a tots els nuclis de població de la zona.

Per tal de donar-se d’alta cal contactar amb l’empresa Wicat a través del telèfon 973 09 09 00.

Entra en funcionament l’Internet per radioenllaç a la zona de la Terreta
Comentarios