FESTIVALS D'ESTIU

Èxit rotund dels Stay Homas, al Talarn Music Experience, que omplen 'Lo Quiosc' amb més de 900 persones

Aquest dissabte, ha estat la jove cantant Suu l'encarregada de fer vibrar el públic del Talarn Music Experience amb el seu gènere neo-indie
Talarn Festival Lo Quiosc 1
photo_camera Els Stay Homas han actuat a 'Lo Quiosc' en el marc del Talarn Music / Jordi Uriach

Els Stay Homas van ser els encarregats de donar el tret de sortida al festival Talarn Music Experience. El trio barceloní, els temes del qual es van fer virals durant el primer confinament pel coronavirus, va oferir divendres a la nit el primer concert del certamen, davant més de 900 persones que omplien Lo Quiosc de Talarn. Ley DJ també va pujar a l’escenari de Talarn.

D’altra banda, ahir va ser la jove cantant Suu, guanyadora del premi Enderrock del 2018, va ser l'encarregada de fer vibrar el públic del Talarn Music Experience. Suu, que destaca entre l’escena musical actual amb el seu gènere neo-indie i la seva lluita per a l’apoderament de la dona, va presentar el temes del seu proper disc alhora que va fer un repàs pels seus temes més coneguts. Habla de Mí en Presente, un grup de sis músics que a través de l’originalitat de la seva música, la seva presència a l’escenari i la sinceritat de les seves composicions, van ser els encarregats d’obrir la nit del dissabte i fer ballar els cossos a través de la technorumba.

Avui serà el torn d’Albert Pla

Aquest diumenge el Talarn Music Experience tancarà la seva edició d’estiu amb una actuació molt especial: l’actuació d’Albert Pla. El reconegut i polifacètic artista amb més de 25 anys de carrera i que ha sabut guanyar-se l’admiració del públic. Pla presentarà el seu darrer espectacle ¿Os acordáis?, títol d’una de les cançons que va compondre durant la pandèmia. Pla reflexiona amb ironia sobre l’impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a escala mundial.