17.05.2022 |
Viure als Pirineus

Els bombers troben el cos sense vida de la dona ofegada al pantà de Sant Antoni

Els Bombers de la Generalitat han localitzat, a dos quarts d’una de la matinada, el cos sense vida d’una dona que ahir vespre s’ofegà al pantà de Sant Antoni, a la població de Sant Martí de Canals (la Conca de Dalt, Pallars Jussà). La dona, d'uns 40 anys i veïna de la Pobla de Segur, va caure a l'aigua per causes que s'estan investigant.

CM1RAyAWIAAFOdm
Imatge dels bombers en un moment del rescat.
Els bombers troben el cos sense vida de la dona ofegada al pantà de Sant Antoni
L’avís de la recerca es va rebre dimecres a les 19.58 d’ahir. Segons les primeres informacions, Aurora CJ, de 42 anys i veïna d’Aramunt, va desaparèixer mentre es banyava amb el seu marit. Després de perdre-la de vista es donà la senya d’alarma i immediatament s’activà tot el dispositiu de recerca.
 
Els Bombers de la Generalitat van activar l’helicòpter, el Grup d’Actuacions Especials (GRAE), tant de rescat per terra com de rescat subaquàtic, i vuit dotacions terrestres. Els Mossos d’Esquadra hi van desplaçar tres patrulles.

L'helicòpter dels bombers va rastrejar la zona sense èxit abans que se n'anés el sol. Un cop entrada la nit, les tasques de recerca no s'han aturat. Hi han estat treballant unes nou dotacions de Bombers, Mossos d'Esquadra, un equip de submarinistes i un grup caní de recerca especialitzat en rescats a l'aigua. Finalment, sobre dos quarts d'una de la matinada, s'ha localitzat el cos sense vida de la dona.

Els bombers troben el cos sense vida de la dona ofegada al pantà de Sant Antoni
Comentarios