26.06.2022 |
Viure als Pirineus

En marxa una àrea de servei per autocaravanes a la Pobla de Segur

L’objectiu és captar un turisme itinerant molt actiu durant tot l’any que ofereix la possibilitat de gaudir d’un territori amb diferents atractius naturals, arquitectònics, gastronòmics i culturals.

unnamed
Imatge de l'àrea de servei per autocaravanes. Foto: Gemma Solé.
En marxa una àrea de servei per autocaravanes a la Pobla de Segur

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha posat en marxa aquest estiu una àrea de servei per autocaravanes a l’Av. Camp de la Sala de la població. Compta amb 13 places amb servei d’aigua potable, buidat d’aigües grises i negres, presa de corrent i zona d’autorentat. És un servei públic i gratuït i la pernoctació màxima és de 48 hores. L’objectiu és captar un turisme itinerant molt actiu durant tot l’any que ofereix la possibilitat de gaudir d’un territori amb diferents atractius naturals, arquitectònics, gastronòmics i culturals.

Des de la seva posada en marxa, ha tingut molt bona acceptació per parts dels usuaris del servei d’autocaravanes. 

La Pobla de Segur, una porta al Pirineu 

A la Pobla es pot visitar el conjunt modernista de Casa Mauri, l’ermita d’origen romànic de Sant Miquel del Pui (s. XII), la vila closa i casc antic, l’Espai Raier o la fàbrica de Licors Portet.

El municipi gaudeix d’una gran varietat d’ecosistemes i una biodiversitat excepcional on destaquen el Massís de Collegats i l’embassament de Sant Antoni. Es pot observar el vol del trencalòs, l’aufrany o el voltor comú i d’ocells aquàtics o passejar per l’interior de boscos de pinassa autòctona, alzinars muntanyencs i boixedes molt ben conservades.

Des de la Pobla es pot realitzar diverses caminades pels senders de Collegats, xarxa de camins de ferradura recuperats els últims anys, on es pot visitar el poble de Montsor, avui deshabitat, les ruïnes de l’antic monestir de Sant Pere de les Maleses o la cova del Serpent, entre d’altres.

En marxa una àrea de servei per autocaravanes a la Pobla de Segur
Comentarios