CURSES PER MUNTANYA

La cursa la Cabanera de la Vall Fosca aprova amb nota la seva segona edició

En aquesta segona edició de la Cabanera es van realitzar dos recorreguts, La Cabanera de 22 km i 1470 m de desnivell, i la Marxa de La Cabanera de 13 km i 870 m de desnivell
Cursa Cabanera Sortida Vall Fosca
photo_camera La cursa la Cabanera va sortir de la Pobleta de Bellveí, a la Vall Fosca /vallfosca.net

L’11 de setembre va tenir lloc la segona edició de la Cabanera, amb més de 100 inscrits, un gran èxit tenint en compte que s’havia canviat de data i se celebrava entre dues curses grans als Pallars.

En aquesta segona edició de la Cabanera es van realitzar dos recorreguts, La Cabanera de 22 km i 1470 m de desnivell, i la Marxa de La Cabanera de 13 km i 870 m de desnivell, i es van seguir els protocols covid durant tota la cursa tant pel que fa a avituallaments com a la sortida i l’arribada.

LaCabaneraJoanLlimi-12(Foto: Joan Llimiana)

Pel que fa als podis, en la versió llarga de la cursa els resultats van ser els següents:

Categoria Masculina
Marc Gasa (Pobla de Segur), amb un temps de 02:08:15
Sadovici Fedot (Tremp runners), amb un temps de 02:10:17
Pepe Juangran (Sentebé Gym), amb un temps de 02:14:52

Categoria Femenina
Marta Riba Carlos (Club Esquí la Pobla de Segur), amb un temps de 02:40:29
Marina Cano Rodriguez (Unió Excta. de Catalunya Sants), amb un temps de 02:50:53
Norma Herrero Lara (Taüll), amb un temps de 03:25:13

LaCabaneraJoanLlimi-153(Foto: Joan Llimiana)

Pel que fa als podis, en la versió curta de la Cabanera els resultats van ser els següents:

Categoria Sub-15 MASCULINA I FEMENINA
Guerau Creixells Aguilar (Club Atletisme La Pobla de Segur), amb un temps de 01:47:12
Jan Bosch Boleda (Pobellà Runners), amb un temps de 02:28:36
Maiol Creixells Aguilar (Club Atletisme La Pobla de Segur), amb un temps de 02:29:15

El punt de sortida va ser la Pobleta de Bellveí, i els corredors i corredores que van participar a La Cabanera i a la marxa de La Cabanera, van passar per diferents pobles de la Vall com Envall, Pobellà o Beranui.

El punt culminant pels corredors que van realitzar el recorregut més llarg va ser Sant Quiri a 1.833 m.
Tots els participants van valorar molt positivament l’espectacularitat del paisatge durant el recorregut, i la qualitat del traçat especialment pensat per la cursa.

La cursa està coorganitzada per un seguit de voluntaris i voluntàries, l’Ajuntament de la Torre de Capdella i el Club d’Esquí de la Pobla de Segur. És possible també gràcies a la col·laboració d’empreses del municipi i de la comarca.