GASTRONOMIA

Cordevi, el Festival Gastronòmic del Pallars, proposa una quinzena d'activitats per a l'edició d'enguany

La principal novetat del programa són les Viniverses, converses amb vi per reflexionar sobre qüestions i reptes individuals i col·lectius des de la ruralitat.
Sopar Cordevi
photo_camera Sopar de vins del Pallars al Restaurant Buenos Aires de Tremp / @ComoPomona

L'ajuntament de Tremp ha presentat aquest dilluns el programa i el cartell del festival CORDEVÍ d'enguany. El protagonista de la gràfica d’aquest any és un corder xisquet que amb la mirada interpel·la l’espectador, fent-lo còmplice, per reivindicar una gastronomia i una sèrie de productes agroalimentaris que fan del Pallars un territori autèntic amb molt per descobrir. A la seva vora, la copa de vi en forma de cor recorda que el CORDEVI és festa, descoberta i connexió amb la natura.

Enguany, el festival CORDEVI comptarà amb més d’una quinzena d’activitats que van des de concerts i espectacles fins a cursos de cuina amb degustació, així com jornades tècniques com la de Vins del Pirineu o la de cuina del corder del Pallars.

cordevi cartell
Cartell del Cordevi, el Festival Gastronòmic del Pallars / tremp.cat

L’acte d’obertura del festival serà un concert a la capital del Jussà, el divendres 30 de setembre a càrrec de Dani Nel·lo i com l’any passat l’entrada inclou un “Paquito trempolí”, l’entrepà de corder que cada restaurant elabora amb una recepta pròpia.

La novetat d’aquesta edició seran les Viniverses, unes converses disteses amb una copa de vi a la mà per reflexionar i parlar sobre reptes individuals i col·lectius i sobre les maneres d’afrontar-los. Seran un total de tres propostes que comptaran amb música, dansa o poesia en entorns singulars del municipi de Tremp.

A més, les diferents fires de tardor que tenen lloc a la comarca, acabaran de bastir una oferta completa i atractiva per a públics de totes les edats i condicions, pallaresos i visitants.