INSTITUCIONS

El Consell d'Alcaldies del Pallars Jussà reconeix els batlles que no continuaran

També s'ha homenatjat Francesc Borrell, alcalde de Salàs durant 18 anys, traspassat durant aquesta legislatura.

IMG_20230518_134643
photo_camera El Consell d'Alcaldies del Pallars Jussà reconeix els batlles que no continuaran / CCPJ

El Consell d’Alcaldies del Pallars Jussà, en la darrera sessió de la legislatura, ha volgut mostrar el seu reconeixement als quatre alcaldes i un president d’EMD que no optaran a la reelecció en les properes  eleccions municipals.

Així, els encara alcaldes de Castell de Mur, Josep M. Mullol i Miret; Llimiana, Josep Terré Escolà; Sarroca de Bellera, Josep Ramon Lloret i Loan; i Salàs de Pallars, Enric Cambon; i el president de l’EMD de Sossís, Josep Aleu i Agullana, han rebut l’escalf dels alcaldes i alcaldesses de la comarca i se’ls ha fet lliurament d’un obsequi de record de la seva etapa com a caps dels seus respectius consistoris.

El President del Consell d’Alcaldies, Jordi Navarra ha remarcat que encapçalar la representació d’un municipi comporta obligacions i responsabilitats, drets i deures però per damunt de tot la possibilitat de resoldre problemes i ajudar la gent.

Durant l’acte també s’ha homenatjat la figura del Francesc Borrell, que durant 18 anys va estar al capdavant de l’ajuntament de Salàs de Pallars i conseller comarcal des de 2007 que va morir durant aquesta legislatura encara en actiu .

Durant l’acte, tots els presents han tingut paraules de d’agraïment al Sisco i n’han destacat l’entusiasme en la defensa de la causa pública i dels interessos de la comarca i hi ha estat present l’esposa de Borrell, Lourdes Baulies, a qui se li ha fet el lliurament d’una placa commemorativa de reconeixement al seu compromís polític amb la comarca.

comentaris
Més a Pallars Jussà