06.12.2021 |
Viure als Pirineus

COMERÇ

El comerç i l’Ajuntament de la Pobla de Segur avancen les compres de Nadal

La iniciativa “Avança’t al Nadal i compra a la Pobla” vol ajudar els veïns i les veïnes a planificar amb temps les necessitats per les festes i fer-les aprofitant una bona pila de descomptes.
vinil-1
Campanya del comerç i l’Ajuntament de la Pobla de Segur /lapobladesegur.cat
El comerç i l’Ajuntament de la Pobla de Segur avancen les compres de Nadal

L’Ajuntament i els comerciants de la Pobla de Segur preparen una campanya de descomptes i avantatges per als clients. La iniciativa “Avança’t al Nadal i compra a la Pobla” vol ajudar els veïns i les veïnes a planificar amb temps les necessitats per les festes i fer-les aprofitant una bona pila de descomptes. Aquesta campanya arrenca aquest dissabte 13 de novembre i s’allargarà fins el diumenge 28.

Mesa de trabajo 1cartell A

A més d’oferir els descomptes, també es repartirà un passaport on hi constin tots els comerços. A cada compra, el client rebrà un segell de l’establiment i quan en reuneixi 12 podrà participar en un sorteig d’una panera gegant valorada en 1.000 euros. El 4 de desembre, durant el transcurs de la Fira de Nadal, es coneixerà el/la guanyador/a. Es pot participar al sorteig amb més d’un passaport sempre que tots compleixin els requisits: reunir una dotzena de segells dels comerços.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Josep Maria Tirbió, ha volgut destacar que aquesta iniciativa “ha sorgit dels mateixos comerciants en les diferents taules de comerç organitzades pel consistori per planificar i dur a terme activitats i campanyes de manera conjunta per promocionar el comerç de proximitat”.

Mesa de trabajo 1cartell

Els comerços participants a la campanya “Avança’t al Nadal i compra a la Pobla” són els següents: Arran d’Herba; Bellera Cansaladeria; BicisNonStop; Brifor; Cal Tomàs; Centre de dietètica i salut El Bosc; Centre estètic Alba; Cervesa Pirineus; Clínica Martí Maset; Companys; Confeccions Bertran; CreCreDisseny; El Rebost; Et Pentino?; Farmàcia Gabàs; Farmàcia Solduga; Ferreteria Lloan; Flors Olivia; Forn de pa, pastisseria Albert; Fuentes Casanova; Gayot Flowers&Bags; Impremta Torres; Licors Portet 1883; Llibreria Chalamanch; Llibreria El Tinter; Loteria La Ganxa; Mestre; Mobles Comenje; Òptica el Batlliu; Pere Cortina; Perruqueria Teresa; Pirineu Emoció; Postres de Músic; Ro7 Vins; Safrà del Pallars; i Su Pelu Natural.

TastaVianda

Els bars i restaurants de la Pobla també s’han volgut sumar a aquesta campanya. Per això, durant els mateixos dies de la campanya “Avança’t al Nadal i compra a la Pobla”, oferiran una combinació de tapa i beguda a un preu unificat de 3,5 euros. Les tapes del TastaVianda es podran trobar als següents establiments: Bar Boavi; CTretze Pirineus; Hotel Restaurant Solé; Cafè de la Unió; Les Falles; Bar Restaurant Miraltren; Pirineus; Bar Sport; i The Figues.

vinil-2

El TastaVianda és una iniciativa proposada als restauradors per part de la regidoria de Turisme i a la qual aquests nou establiments s’han adherit. Segons Tirbió, “l’objectiu és que tant la campanya de comerç com aquesta proposta gastronòmica és complementin al llarg de les properes dues setmanes.”

Vídeo promocional: https://youtu.be/jEgWGXkFt_4

El comerç i l’Ajuntament de la Pobla de Segur avancen les compres de Nadal
Comentarios