OBRES MUNICIPALS

Comencen les obres de millora de l’aparcament de l’Avinguda Pirineus de la Pobla de Segur

Les obres tenen un pressupost de 71.030,84 euros, dels quals 56.824,67 € són finançats pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya.
Avinguda-Pirineus4
photo_camera Comencen les obres de millora de l’aparcament de l’Avinguda Pirineus de la Pobla de Segur / @lapobladesegur

El proppassat dilluns van començar les obres per la millora de la zona d’aparcament i la seguretat viària de l’Avinguda Pirineus de la Pobla de Segur. En un termini màxim de tres mesos, s’habilitaran places d’aparcaments i es condicionarà la calçada perquè es pugui circular en els dos sentits. A més, es construiran dos passos de vianants elevats que evitarà conduccions a altes velocitats.

Avinguda-Pirineus4
Comencen les obres de millora de l’aparcament de l’Avinguda Pirineus de la Pobla de Segur / @lapobladesegur

Mentre durin els treballs, l’Avinguda Pirineus estarà tallada els dies laborals de vuit del matí a sis de la tarda. La vorera del costat dels habitatges quedarà oberta per a la circulació de vianants. Els contenidors de reciclatge s’ubicaran temporalment al carrer Castellavazzo.

El projecte d’obra per la millora de la zona d’aparcament i la seguretat viària de l’Avinguda Pirineus té un pressupost de 71.030,84 euros, dels quals 56.824,67 € són finançats pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya 2020-2024 (PUOSC).