ANIVERSARIS

CaixaBank celebra amb un acte institucional a La Lira el centenari de la seva presència a Tremp

L'entitat ho ha celebrat amb un acte a La Lira de Tremp, amb la presència del director territorial a Catalunya, Josep Maria Gonzàlez, i l’alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero.

Caixabank 100 anys a Tremp 1
photo_camera CaixaBank celebra a La Lira el centenari de la seva presència a Tremp / Jordi Uriach

CaixaBank ha celebrat enguany el centenari de la seva presència al municipi de Tremp.  L’oficina Tremp, ubicada a la rambla Doctor Pearson, 11, es va inaugurar el segle passat, el dissabte 22 de desembre del 1923 i va obrir les seves portes al públic el següent dilluns.

Amb l’objectiu de commemorar el centenari amb clients i institucions, CaixaBank ha organitzat, aquest dimarts, un acte institucional a La Lira, que ha comptat amb l’assistència del director territorial de Catalunya de CaixaBank, Josep Maria Gonzàlez, i l’alcaldessa de Tremp, Sílvia Romero.  

Caixabank 100 anys a Tremp 2
CaixaBank celebra a La Lira el centenari de la seva presència a Tremp / Jordi Uriach

En la seva intervenció, el director territorial de Catalunya de CaixaBank ha reiterat “el compromís de l’entitat amb Tremp durant aquests cent anys”. Gonzàlez ha destacat la manera diferent de fer banca de CaixaBank des dels seus orígens, “una banca amb visió de permanència, vocació de servei, voluntat d’inclusió, i amb esperit de professionalitat i excel·lència”. Gonzàlez ha agraït la confiança dels clients i ha assegurat que “continuarem treballant amb constància, discreció i il·lusió al servei dels nostres clients i de Tremp, contribuint al seu desenvolupament econòmic, social i cultural amb un compromís ja centenari, que estem convençuts que continuarà, almenys, cent anys més”.

Durant  l’acte també s’ha realitzat un homenatge als clients més antics de l’entitat a Tremp. Els assistents a aquest acte commemoratiu han pogut gaudir amb l’actuació de l’Esbart Dansaire de Tremp així com de la colla castellera Malfargats del Pallars

Caixabank 100 anys a Tremp 3
CaixaBank celebra a La Lira el centenari de la seva presència a Tremp / Jordi Uriach

CaixaBank, present a la comarca des del 1922 

L’oficina de Tremp va ser l’oficina número 30 de la Caixa de Pensions, la primera de les comarques dels Pallars i des de la seva inauguració sempre ha donat servei a la població trempolina, en la mateixa ubicació.

Cent anys després de l’obertura del primer punt d’atenció, CaixaBank disposa avui a la comarca del Pallars Jussà de 3 oficines, on treballen 13 empleats que donen servei a més de 7.800 clients. 

Caixabank 100 anys a Tremp 4
CaixaBank celebra a La Lira el centenari de la seva presència a Tremp / Jordi Uriach

L’entitat aconsegueix una presència geogràfica diversificada, amb la xarxa d’oficines més extensa i especialitzada del sector, i manté la proximitat al territori i la inclusió financera que CaixaBank sempre ha demostrat.

Cent anys després de la seva obertura, CaixaBank va reformar l’oficina de Tremp, per reforçar el seu posicionament al municipi. 

Caixabank 100 anys a Tremp 5
Imatge històrica de l’oficina de Tremp, molt diferent a la d’avui / CAIXABANK

La nova oficina eliminà les barreres físiques i potencià la proximitat amb l’objectiu de millorar la transparència en la relació entre el client i l’empleat. 

L’oficina de Tremp, situada a la rambla Doctor Pearson, 11, compta amb 8 empleats i gestiona més de  5.800 clients. A més, l’oficina disposa de tres caixers automàtics que incorporen les últimes tecnologies disponibles, com la lectura contactless de targetes, mòbils i dispositius wearable compatibles, el reconeixement automàtic de bitllets o l’ús d’unitats recicladores de bitllets.