GASTRONOMIA

Arrenca la 6a edició del Cordevi, el Festival Gastronòmic del Pallars

Del 23 de setembre al 12 de novembre, el Pallars serà ple de propostes culturals i lúdiques per mostrar-vos el millor de la seva gastronomia.
Cordevi 2023 1
photo_camera Arrenca la 6a edició del Cordevi, el Festival Gastronòmic del Pallars / tremp.cat

Ahir a la tarda va tenir lloc la primera jornada tècnica del festival CORDEVI, un showcooking a “4 mans” amb l’Ada Parellada de convidada estrella i els xefs Josep Palau de Casa Masover de Buira i Jaume Farré de la Fonda Farré de Baro. Amb aquesta sessió i les propostes que s’apleguen al llarg del cap de setmana a la Pobla de Segur amb el festival Vianda arrenca la 6a edició del festival gastronòmic del Pallars: el CORDEVI.

Cordevi 2023 3
Arrenca la 6a edició del Cordevi, el Festival Gastronòmic del Pallars / tremp.cat

A partir d’aquí, el Pallars serà l’escenari d’una pila d’activitats per a tots els públics. Activitats culturals i lúdiques que conviden a l’espectador a descobrir els productes agroalimentaris i la gastronomia pallaresa. Tot plegat, lligat amb les fires de tardor de la comarca que van dedicades a molts d’aquests productes únics: la fira ramadera de la Pobleta, la fira del Mostillo de Llimiana, la del Codony de Tremp o la del Bolet d’Isona, entre altres.

Cordevi 2023 cartell

Com és habitual, hi haurà un “acte inaugural” del festival CORDEVI: el concert de Koko-Jean & The Tonics, el proper divendres 29 de setembre al vespre a la Plaça de Capdevila de Tremp. Es tracta d’una banda que defuig les etiquetes i que acullen amb molta classe tota mena d’estils des del soul fins al rock’n’roll i el rhythm & blues. Ja estan a la venda les entrades a través de la plataforma PallarsClick o de la web del festival www.festivalcordevi.cat .

Cordevi 2023 4
Arrenca la 6a edició del Cordevi, el Festival Gastronòmic del Pallars / tremp.cat

*El CORDEVI és una iniciativa de l’Ajuntament de Tremp que vehicula a través del seu programa Al teu gust, aliments del Pallars i que compta amb l’acompanyament i el suport del Consell Comarcal del Pallars Jussà i dels ajuntaments de la comarca i d’altres com el de Sort i el del Pont de Suert, així com altres organismes i entitats del territori. Compta amb el finançament de l’IDAPA, la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.