PALLARS JUSSÀ

Apareixen pintades amb la paraula “nazis” a casa de l’alcaldessa de Tremp

Els fets han tingut lloc aquesta matinada i Maria Pilar Cases ja ha presentat denúncia als Mossos d’Esquadra. La policia científica ja s’hi ha desplaçat i ho està investigant.

IMG_0415

La porta d’accés a l’edifici familiar de l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases (ERC), així com la porta del garatge de l’immoble han aparegut aquest matí plenes de pintades amb la paraula “nazis”. Els fets han tingut lloc ben entrada la matinada, ja que familiars de l’alcaldessa han pogut comprovar que almenys a dos quarts de dues de la matinada les pintades encara no hi eren.

La mateixa Cases ha interposat una denúncia als Mossos d’Esquadra i, a primera hora del matí, la policia científica ja s’ha desplaçat fins al lloc dels fets per analitzar la situació. En aquests moments, doncs, el cos policial està duent a terme una investigació per intentar esclarir els fets i trobar-ne l’autor o autors. 

IMG_0432Cases ha explicat que la persona que s’ha trobat les pintades ha estat la seva cunyada, que ha estat qui ha donat la veu d’alarma. L’alcaldessa ha explicat a VIURE ALS PIRINEUS que el fet de fer unes pintades titllant-la de nazi denota que algú li té “molt d’odi” i això “fa por, ja que si han fet aquestes pintades, vés a saber què més poden fer”. A l’edifici on han aparegut  les pintades només hi viuen Cases i la seva família, de manera que l’alcaldessa té clar que l’acció anava contra ella.