MUNICIPIS

Tremp restableix provisionalment el servei després de tallar l'aigua durant 36 hores a mitja ciutat

L'avaria en una conducció principal ha deixat sense aigua, des de dimarts gairebé la meitat de veïns de la ciutat de Tremp
Avaria aigua Tremp 3
photo_camera Operaris treballant en una canonada principal d'aigua a Tremp / Aigües Tremp

L'Ajuntament de Tremp va informar aquest dimecres a última hora que quedava restablert el servei d’aigua a tot el municipi de forma provisional. Els operaris d'Aigües Tremp avaluaran aquest dijous si cal realitzar alguna tasca més. Tanmateix, de moment aquesta nit s'ha donat pas alternatiu a la carretera comarcal carretera C-1412b, al seu pas per Tremp.

Avaria aigua Tremp

L'avaria en una conducció principal, una canonada trencada, ha deixat sense aigua de l'aixeta més d'un dia gairebé la meitat de veïns de la ciutat de Tremp. L'ajuntament va contractar cisternes per proveir els afectats i omplir el dipòsit de Palau de Noguera.

Informació a la ciutadania

Aigües de Tremp informava aquest dimarts 25 de gener a les 9h, que s'havia produït una avaria a la xarxa, deixant sense una part de la ciutat de Tremp. A mitja tarda, els operaris ja havien detectat l'avaria que havia provocat el tall d'aigua. "Es preveu restablir el subministrament d'aigua a partir d'aquest vespre", indicaven. A les 22h el portaveu d'Aigües Tremp advertia que es tractava d'una avaria greu i que no es podria restablir el servei fins l'endemà.  "Es treballa per arreglar-ho quan abans millor". Finalment, responsables d'Aigües Tremp, informaven aquest dimecres al vespre del restabliment provisional del servei.