Consulteu totes les ofertes de feina de l'empresa pirinenca PEUSA

L'empresa de serveis energètics PEUSA està ubicada a la Seu d'Urgell i cerca professionals que es vulguin afegir al seu equip de treball, un equip consolidat i amb sistemes de treball digitalitzats. Les ofertes de treball que ofereix són per a cobrir una plaça de Backoffice d'Operacions, de Comercial de vendes, de Tècnic d'electricitat i de Júnior de comptabilitat i finances. Les ofertes es poden consultar a l'espai "Vols treballar amb nosaltres" de la seva web on també es poden enviar els currículums.
Peusa-agost21 (1)
photo_camera Cartell amb les ofertes de feina. (Elaboració: Reclam).

PEUSA ofereix formar part d'un sector atractiu, motivador, en constant transformació i clau per a la nostra societat, unir-se a una empresa arrelada al territori, compromesa amb la societat i el medi ambient, amb una base sòlida i de llarg recorregut en el sector energètic.

Peusa1

Les 4 ofertes de feina que ofereix l'empresa són aquestes:

-BACKOFFICE D'OPERACIONS

Per portar la interlocució entre els agents del sector elèctric i gasista pels mitjans estandaritzats a tal efecte: XML, FTP i altres. Executar i fer seguiment i millora constant dels procediments diversos del departament de facturació, circulars, etc. I disseny i creació d'informes analítics. Consulteu totes les característiques i requisits de l'oferta a la seva web.

-COMERCIAL DE VENDES

Per fer de comercial d'energia elèctrica, gas, autoconsum i altres productes relacionats amb la gestió energètica per a empreses i particulars. Fidelització de clients. Gestió de tràmits relacionats amb el subministrament elèctric. Consulteu totes les característiques i requisits de l'oferta a la seva web.

-TÈCNIC/A D'ELECTRICITAT

Per a muntatge d'instal·lacions elèctriques de mitjana i baixa tensions. Realització d'esquemes elèctrics d'instal·lacions, planificació, execució i control dels projectes i les obres aprovades. Consulteu totes les característiques i requisits de l'oferta a la seva web.

-JÚNIOR DE COMPTABILITAT I FINANCES

Persona encarregada de preparar registres comptables, elaborar estats financers, liquidació d'impostos, gestió de tresoreria, comptabilitat de costos, etc. Consulteu totes les característiques i requisits de l'oferta a la seva web.

Més a Borsa de Treball