OCUPACIÓ

Busques feina? Apunta't al Jobdating de l'Alt Urgell

Si busques feina, això t'interessa. El dimarts 13 de juny es durà a terme al CETAP (Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu) de la Seu d'Urgell el Jobdating–Jornada Ocupacional que té per objectiu fomentar la contractació de persones i fomentar el networking i el coneixement entre empreses de l'Alt Urgell i la Cerdanya. Les persones interessades en trobar feina es poden apuntar fins al dia 8 de juny clicant aquí.
Pla general d'una part dels participants al Workshop Ocupacional que s'ha dut a terme al CETAP de la Seu d'Urgell fent entrevistes amb les diferents empreses que hi prenen part. Imatge del 10 d'octubre de 2019 (Horitzontal).
photo_camera Imatge d'arxiu del Workshop Ocupacional del 2019.

L’acte està organitzat pel Departament de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l'Oficina Jove de l'Alt Urgell amb la finalitat de facilitar un espai perquè empreses del territori i persones demandants d’ocupació es coneguin a través d’entrevistes individuals de curta durada. També es compta amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya.

En aquesta ocasió, el  Jobdating–Jornada Ocupacional es planteja per tal de donar resposta a la necessitat de cobertura de llocs de feina relacionats amb els sectors econòmics primari (agricultura, ramaderia...) secundari (construcció i indústria), quaternari (desenvolupament tecnològic) i terciari (sanitat, educació, administració, logística). És un punt de trobada entre empresaris i treballadors, entre demandants de feina i persones que busquen noves oportunitats laborals i nous projectes.

Anunci-ok
Cartell del Jobdating i de la formació prèvia.

CALENDARI PROVISIONAL JOBDATING – JORNADA OCUPACIONAL

   

Del 29 de maig al 8 de juny     

Termini per persones candidates per inscriure's

a les ofertes i formulari: https://ja.cat/3BJby

Dimarts 13 juny

 

Realització d'entrevistes durant el matí

Lloc: CETAP, ubicat al Centre Cultural de les Monges,

Plaça de les Monges, 2, 3a planta

 

D'altra banda, el dia anterior a la jornada es faran dues càpsules formatives obertes al públic en general, participin o no en el Jobdating.

- “Tècniques de selecció de personal” dirigida a empresaris. Aquesta formació serà el dilluns 12 de juny, de 15h00 a 17h00.

- “Cerca feina de manera efectiva: marca personal, CV, canals...” dirigida a persones que cerquen feina o que volen fer un canvi laboral. Aquesta formació serà el dilluns 12 de juny, de 11h00 a 14h00.

A càrrec de Maria Ardid, Especialista en Recursos Humans.

Lloc; CETAP, ubicat al Centre Cultural de les Monges, Plaça de les Monges 2, 3a planta.

Per a aquestes formacions us podeu inscriure a l’enllaç https://bit.ly/CETAP2023

Més a Borsa de Treball