El número dos de la Revista d'Estudis Cerdans "ERA" ja és al carrer

La presentació va tenir lloc el dissabte dia 21 d'octubre a les 19:15h a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà

foto era
photo_camera Enric Quílez, president del GRC, Erola Simon, directora de l’ACC i Albert Piñeira, batlle de Puigcerdà. Foto: Sara Aliaga

Dissabte, dia 21 d’octubre, a les 19,15 hores, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà, va tenir lloc, la presentació del número 2 de la Revista d’Estudis Cerdans “ERA”.

IMG_6602

A l’acte hi van intervenir l’Enric Quílez, president del Grup de Recerca de Cerdanya (GRC), l’Erola Simon, directora de l’Arxiu Comarcal de Cerdanya (ACC) i l’Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà i cap de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Girona.

La revista ERA l’editen el GRC i l’ACC i està finançada per la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Puigcerdà, el Consell Comarcal de Cerdanya i l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i es nodreix de les ponències de les II Jornades d’Estudis Comarcals de Cerdanya, que van tenir lloc el novembre del 2016 a l’Espai Ceretània de Bolvir (El Castellot).

comentaris