Marcel Fité presenta 'Escacs d'amor i de mort' a la Fira del Rovelló de Coll de Nargó

La presentació, que anirà a càrrec de la també escriptora Maria Barbal, tindrà lloc dissabte, dia 7 d'octubre, a les set de la tarda a la Sala Polivament de Coll de Nargó

Llibre
photo_camera Poster de la Fira del Rovelló

La Sala Polivalent de Coll de Nargó acollirà aquest dissabte dia 7 d'octubre a les set de la tarda la presentació del llibre Escacs d'amor i de mort de Marcel Fité editat per Edicions Salòria. L'obra de l'escriptor de Coll de Nargó ha estat guardonada amb el Premi Manuel Cerqueda de novel·la curta que es concedeix a Andorra. Escacs d'amor i de mort, es tracta d'una novel·la negra basada en una història d'assassinats ambienta a Barcelona però amb constants referències al Pirineu i a la Costa Brava.

llibre

La presentació anirà a càrrec de l'escriptora trempolina Maria Barbal. Barbal, que viu a Barcelona des dels anys seixanta, compta amb una llarga trajectòria en el món literari. Les primeres obres de l'autora se centren en el Pallars de la seva infantesa i adolescència tals com Pedra de tartera. Posteriorment, les seves obres ja van recollir paisatges més urbans i començà a escriure narracions breus, novel·les per a joves i una obra de teatre. Com a curiositat, la Biblioteca de Tremp Maria Barbal, porta el seu nom en honor a l'escriptora.

Fira del Rovelló

La presentació s'emmarca dins de la Fira del Rovelló de Coll de Nargó, i que enguany arriba a la seva 23a edició. Per més informació sobre les activitats de la Fira cliqueu aquí.

Com arribar:

comentaris