El col·legi La Salle fa una aposta ferma per noves especialitats que garantitzin sortides professionals

El centre està atent a les innovacions pedagògiques, sobretot les impulsades per La Salle Catalunya, una escola moderna, innovadora i dinàmica, amb unes instal·lacions adaptades a les exigències d’un món en constant evolució i que participa activament en la vida de la ciutat i de la comarca.

 

Interior
photo_camera Interior

La Formació Professional a la Salle Mollerussa destaca entre el seu alumnat per la qualitat dels estudis i la seva proximitat a l’alumnat i a les famílies, així com al teixit empresarial de la comarca. 

El proper curs cal destacar l’inici de nous cicles formatius com el de Grau Superior de Màrqueting i publicitat o el de Grau Mitjà de Telecomunicacions actualitza la informàtica al seu màxim exponent com a base dels diversos perifèrics que envolten a les telecomunicacions. 

Cal destacar també la seva base un Programa de Formació Inserció d’Informàtica que complerta l’oferta de base per tots aquells que no han tret la ESO i que volen començar el seu camí en la formació professional sense perdre cap possibilitat en el seu futur. 

Destaquem els nous tallers d'Automatització i Robòtica on el CFGS d’aquesta especialitat es consolida com a el més demandat pel teixit industrial de la província, així com les noves tendències que ha creat el CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, on desenvolupen els alumnes aplicacions per tàblets i mòbils o fins i tot la part web –components més que actuals-. 

Consolidem amb gran acceptació per part d’alumnes i empreses el CFGM d’Emergències Sanitàries on desenvolupar tasques urgents i ben fetes ha estat la pauta del treball d’aquests dos darrers anys.

La xapa i pintura en tallers externs com Autonayox, Opel, Renault, GSX i Clarisó han suposat per a la nova formació DUAL un punt pràctic força atractiu per al CFGS d’Automoció. 

Cal destacar els intercanvis amb altres països com Islàndia, Itàlia o practiques al estranger a LeedsGrup Pujol- o a Clemont Ferran a França, així com classes amb professor nadiu de conversa amb anglès.

Els cicles consolidats de Gestió Administrativa, Electromecànica de Vehicles i Instal·lacions Elèctriques i robòtiques de Grau mitjà han suposat la base per més de 200 alumnes. 

Cal destacar la seva continuïtat en el CFGS d’Administració i Finances, Comerç Internacional o fins i tot la del CFGS de Telecomunicacions i Informàtica amb gran acceptació en aquests moments que tenim el desplegament de la Fibra Óptica en poblacions com Mollerussa o Balaguer i en desenvolupament inicial per tot el territori de Lleida, així com les seves classes pràctiques al centre Magical Media de Lleida. 

El cicle Formatiu de Vídeo Discjòquei i so es configura com el cicle més pròxim a les noves tecnologies de la imatge i el so, on es desenvolupen aspectes de reparació i muntatges i gaudim de les col·laboracions del Teatre l’Amistat –Ajuntament de Mollerussa-, FOKUM, Big-Ben i Magical Media.

L’oferta que atreu a gent de poblacions tant llunyanes com Vic, Vielha, Andorra, Montblanc, Igualada, Manresa i de molt més pròximes com Lleida i rodalies configuren una oferta formativa complerta i interessant per qualsevol persona en aspectes industrials, l’oci o la salut. 

+ Informació:

Carrer de Ferrer Busquets, 17 · Mollerussa · Tel. 973 60 02 70

​www.mollerussa.lasalle.cat

Presents a Facebook i twitter