Empresa

Workshop Ocupacional a la Seu d'Urgell

El dia 25 d’octubre a la Seu d'Urgell es farà una nova edició del Workshop Ocupacional. L’objectiu de l’esdeveniment és que les persones demandants de feina puguin dur a terme entrevistes de format breu amb les empreses de l'Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra que busquen perfils professionals concrets.
workshop2023candidates (amb frase)
photo_camera El cartell del Workshop.

La trobada entre empreses i persones demandants d'ocupació es farà a la sala Sant Domènech de la Seu d'Urgell a partir de les 10h del matí i fins a les 14h.

En una primera fase es van obrir les inscripcions de les ofertes de les empreses a través de l’enllaç https://ja.cat/oferteswks23  en el període que va anar entre el 25 de setembre i el 8 d’octubre.

A partir del 10 d’octubre i fins el 23 d’octubre estan obertes les inscripcions per als candidats a través de l’enllaç: https://ja.cat/wrkshp23

Com a novetat per aquest workshop, es comptarà amb un/a professional dinamitzador/a que realitzarà un assessorament personalitzat als candidats per tal d'afrontar les entrevistes laborals amb èxit.

D’altra banda, el dia 17 d’octubre s'oferirà una jornada per a les empreses sobre gestió d’equips i lideratge. Per a assistir aquesta jornada cal realitzar la inscripció a través de l’enllaç: https://bit.ly/CETAP2023.

Més a Economia i empresa