ESPAIS NATURALS

El Parc Natural de l’Alt Pirineu aprova el programa d’actuacions del 2018, amb un pressupost de 2.399.441,05 €

La Junta del PNAP també ha tractat l'estat final de tramitació del manifest transfronterer del Parc Pirinenc de les tres Nacions, que es preveu signar properament amb el nou Govern de la Generalitat, tan bon punt s’hagi constituït.

Sessió de la Junta del PNAP celebrada a Llavorsí, al Pallars Sobirà (1)
photo_camera Sessió de la Junta del PNAP celebrada a Llavorsí, al Pallars Sobirà

El Parc Natural de l'Alt Pirineu ha celebrat la seva XXIII Junta Rectora a Llavorsí, on s'ha presentat la memòria de les actuacions realitzades durant el 2017 i s'ha aprovat el nou programa d'actuacions per al 2018, amb un pressupost de 2.399.441,05 €.

Per altra banda, a la mateixa sessió, Inefc Lleida ha presentat als membres de la Junta Rectora les dades d'afluència, freqüentació i caracterització dels visitants del Parc. Dades que permeten afrontar millor la gestió de l'ús públic i millorar el servei d'atenció als visitants.

Els representants  del Parc naturel régional des Pyrénées ariégeoises han presentat als membres de la Junta del PNAP el projecte de reintroducció de l'#herc #cabrasalvatge als Pirineus i també s'ha aprofitat per mostrar el nou fulletó divulgatiu del projecte en català https://www.bouquetin-pyrenees.fr/

La Junta del PNAP també ha tractat l'estat final de tramitació del manifest transfronterer del #ParcPirinencdelesTresNacions, que es preveu signar properament amb el nou Govern de la Generalitat, tan bon punt s’hagi constituït. D’altra banda, també s'ha presentat a la Junta la nova associació recentment creada de Guies Intèrprets del Parc Natural de l'Alt Pirineu que agruparà voluntariament els guies en actiu del Parc amb l'objectiu de ser degudament representats i posar en valor la qualitat del seu servei.

Més a Comarques