04.10.2022 |
Viure als Pirineus

Descomptes per a esquiadors federats a les estacions d'esquí de la Generalitat

El conveni també acorda que Ferrocarrils dispensi forfets de dia per a les curses organitzades directament per a la FCEH durant la temporada 20134-15 a preu reduït pel personal tècnic organitzatiu i participants internacionals.

Els esquiadors federats es beneficiaran d'un descompte del 10% en els forfets.
Els esquiadors federats es beneficiaran d'un descompte del 10% en els forfets.
Descomptes per a esquiadors federats a les estacions d'esquí de la Generalitat

La FCEH ha renovat l'acord de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per tal que els federats que acreditin la seva condició de federat i exhibeixin la targeta federativa de l’any en curs, puguin beneficiar-se d’un 10% de descompte en l’adquisició de forfets de dia i varis dies de les estacions d’esquí del Grup; La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé. Per la firma d’aquest conveni, FGC adquireix la condició de col·laborador de la FCEH i es compromet a dispensar forfets 6.0 per a la temporada 2014-2015 a preus especials per als atletes del grup d’elit (Equip Nacional i Alt Rendiment Català) i també per als atletes i membres integrants dels Centres de Tecnificació de la FCEH. 

El conveni també acorda que Ferrocarrils dispensi forfets de dia per a les curses organitzades directament per a la FCEH durant la temporada 2014-15 a preu reduït pel personal tècnic organitzatiu i participants internacionals. Segons Enric Ticó, president d’FGC, “L’acord amb la FCEH ratifica la feina feta i la voluntat que tenen les estacions catalanes d’estar al servei dels esports d’hivern”. Tant la FCEH com FGC aporten sinergies mútues i estan interessades en treballar conjuntament fent difusió recíproca de les activitats que ambdues desenvolupen. 

Aquest nou acord suposa un pas més en el desig de la FCEH per augmentar els beneficis als seus federats i esportistes. Oscar Cruz, President de la FCEH, ha explicat que “és un plaer poder seguir fent els màxims d’esforços en benefici dels esports d’hivern i que aquest acord de col·laboració oficialitza les magnifiques relacions entre FCEH i FGC”. La FCEH ha establert més acords amb altres empreses i federacions amb l'objectiu de donar un millor servei al tots els federats i que es poden consultar al web.

Descomptes per a esquiadors federats a les estacions d'esquí de la Generalitat
Comentarios