La Xarxa Aigüerola tanca el curs amb una xerrada-experiència sobre la innovació educativa

L’acte se celebrarà el dia 8 de juny a les 18 h. a la sala d’actes de l’escola-institut La Valira de la Seu d’Urgell.

fb
photo_camera Una foto de les activitats de la Xarxa Aigüerola.

La jornada formativa, que porta per títol: S’aprèn més amb un llibre de text? tancarà el curs escolar de la Xarxa Aigüerola, i inclourà una xerrada introductòria i un taller per experimentar de primera mà què vol dir l’aprenentatge per projectes i poder-ho comparar amb el que s’aprèn amb un  llibre de text. La sessió inclourà també un debat entre pares, mares, mestres i d’altres professionals de l’educació per aprofundir sobre la innovació pedagògica i les noves metodologies educatives.

FB_IMG_1496657613507

L’acte, que se celebrarà el dia 8 de juny a les 18 h. a la sala d’actes de l’escola-institut La Valira de la Seu d’Urgell, serà conduït pels professionals de l’educació David Vilalta i Carme Pablo, mestres de formació i professors de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ambdós col·laboren amb la Fundació Jaume Bofill en el programa Magnet, i són grans coneixedors de la pedagogia sistèmica. En David Vilalta també és membre del grup de treball sobre la cultura matemàtica de les persones.

La jornada formativa, de caràcter gratuït, està oberta a mares i pares, mestres i professionals de l’educació en general.

La Xarxa Aigüerola per a l’educació viva, activa i neurodiversa del Pirineu, agrupa escoles, mestres, i famílies de l’Alt Urgell i la Cerdanya, i té com a principal objectiu impulsar la innovació pedagògica i l’acompanyament emocional dels infants i joves als centres educatius del nostre territori.

Com arribar:

comentaris