ACCIÓ ULTRADRETANA

VOX retira l'estelada de la Torre Solsona de Castellciutat i la substitueixen per una bandera espanyola

VOX han muntat una parada al mercat setmanal de la Seu per recollir signatures i poder-se presentar a les eleccions al Parlament.
Vox Ciutadella de Castellciutat
photo_camera Membres de Vox a la Torre Solsona de Castellciutat/twitter

Un grup de joves de l'organització espanyolista i ultradretana VOX s'han desplaçat aquest dissabte a la Seu d'urgell i han muntat una parada al mercat setmanal de la capital de l'Alt Urgell per recollir signatures per poder-se presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer.

Vox Mercat de la Seu d'Urgell(Foto: Membres de VOX, aquest dissabte, al mercat setmanal de la Seu /twitter)

El grup de joves ultradretans s'ha desplaçat més tard a la Torre Solsona de Castellciutat on han retirat la bandera estelada que ocupa l'històric indret i l'han substituït per una bandera espanyola. Els joves, encapçalats per Iván Cánovas, candidat de VOX a les darreres eleccions municipals a Cornellà de Llobregat, han proclamat: "La reconquista ha comenzado, recuperaremons Catalunya". Han gravat un vídeo de la seva acció i l'han penjat a les xarxes socials.

La Torre Solsona, dins de la Ruta Senders de 1714

La Torre Solsona de Castellciutat s’inclou en la Ruta Senders de 1714, una proposta que ressegueix els principals escenaris de la Guerra de Successió. El general Moragues va liderar la resistència a l’ocupació borbònica en diferents llocs de Catalunya, com Castellciutat, Sort, Barcelona i Cardona.