18.08.2022 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

Francesc Viaplana presenta les propostes d'ERC per a Castellciutat

Ha proposat construir pisos adaptats a Cal Duat i aprofitar així l’espai dels baixos per ubicar-hi un centre cívic, que contribuirà a la cohesió del poble.

ERC Castellciutat (2)
Francesc Viaplana, acompanyat dels candidats Marian Lamolla i Carlos Guardia a l'acte de Castellciutat/ERC
Francesc Viaplana presenta les propostes d'ERC per a Castellciutat

El candidat a l’alcaldia per ERC, Francesc Viaplana, acompanyat del candidat número 15 de la formació i veí de Castellciutat, Òscar España, ha presentat aquest diumenge les propostes que la formació defensa al seu programa de govern per a Castellciutat.

En un acte de proximitat amb la gent de Castellciutat amb format de vermut-tertúlia, la formació s’ha compromès a reconèixer la identitat de poble i per això proposa la creació d’un Consell de poble que tingui accés a gestionar un pressupost propi per aquelles petites actuacions que considerin. Viaplana però, ha manifestat que això no vol dir que l’Ajuntament es desentengui de totes aquelles qüestions bàsiques de manteniment i inversions a Castellciutat.

ERC ha presentat als veïns algunes de les idees que proposa per al poble, com són construir pisos adaptats a Cal Duat i aprofitar l’espai dels baixos per ubicar-hi un centre cívic, que a més de contribuir a la cohesió de poble, pot contribuir a recuperar l’ambient de plaça i punt de trobada al poble. Viaplana també es compromet a continuar amb l’asfaltat d’alguns carrers i millores en l’enllumenat de la part alta, així com garantir un accés segur al cap del poble. ERC es compromet també a exigir al ministeri de foment un pas segur per creuar la carretera.

Pel que fa a la Ciutadella de Castellciutat, ERC considera que és l’espai idoni per albergar-hi un parc tecnològic o bé la proposta recentment anunciada d’ubicar-hi les instal·lacions universitàries de l’INEFC, però el què és imprescindible és que es realitzi de forma immediata, és el seu sanejament.

Francesc Viaplana presenta les propostes d'ERC per a Castellciutat
Comentarios