ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Viaplana es compromet a invertir 1 milió d’euros durant quatre anys en diferents projectes a Castellciutat

El candidat d'ERC assegura que cal reconèixer el deute històric que l’Ajuntament de la Seu té des de fa molts anys amb Castellciutat

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera Viaplana es compromet a invertir 1 milió d’euros durant quatre anys en diferents projectes a Castellciutat / RÀDIO SEU

L’alcalde, Francesc Viaplana, i la candidata republicana número 4, Imma Palau, s’han compromès avui a realitzar una inversió anual de 250.000€ al poble de Castellciutat, reconeixent el deute històric que té l’Ajuntament des de fa molts anys.

Castellciutat
Viaplana es compromet a invertir 1 milió d’euros durant quatre anys en diferents projectes a Castellciutat / RÀDIO SEU

Si és cert que, darrerament s’hi ha fet inversions importants com l’asfaltat del camí de Sant Isidre o la ubicació del consultori mèdic i un espai per a la comissió de festes als antics estudis de Ràdio Seu, hi ha greus mancances que cal esmenar. D’aquesta manera, l’alcalde es compromet a aquesta inversió anual arribant a 1 milió d’euros durant el proper mandat.

Aquesta inversió contemplaria accions com l’arranjat dels carrers i un nou parc infantil, Així mateix, coneixent la greu problemàtica que té el poble amb l’aparcament, han anunciat la creació de 30 noves places d’aparcament a la zona del Rastrillo.