ELECCIONS MUNICIPALS 28M

Barrera assegura que el nou Ajuntament de Compromís X La Seu serà el principal defensor de l’Hospital

Joan Barrera es compromet a exigir el compliment de la promesa de construcció del nou Hospital quan abans millor. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera Joan Barrera es compromet a exigir el compliment de la promesa de construcció del nou Hospital / RÀDIO SEU

Avui l’Hospital de la Seu d'Urgell, malgrat l’esforç del seu personal, "és el que disposa de menys pressupost, menys llits i de menys atenció d’especialistes, en proporció a la població que ha de donar servei. I en canvi és el que està més lluny dels hospitals més grans de referència", ha detallat el candidat de Compromís X La Seu a l'alcaldia, Joan Barrera.

Barrera diu que cal recordar la resignació de l’ajuntament amb les retallades del 2011 que va comportar la pèrdua de 2M€ d’ingressos, i de prestacions sanitàries i especialitats, el tancament dels llits de la 2ª planta.

Per Barrera, avui estaria en construcció el nou Hospital a l’Horta del Valira "si l’Alcalde Fàbrega hagués fet el que li demanava el Conseller Argimon l’agost del 2021, cedir un terreny immediatament i poder construir el nou Hospital amb fons europeus". Per Barrera, l’Ajuntament va prioritzar l’operació especulativa de promoure dos grans supermercats a la carretera, i cedir al febrer 2023 el terreny del costat dels Bombers. Avui només tenim una promesa de l’actual Conseller, Sr. Balcells, que d’aquí tres anys s’iniciaran les obres del nou Hospital. 

Joan Barrera es compromet a fer complir aquesta promesa quan abans millor, i a millorar mentrestant l’atenció a l’actual hospital amb més especialitats i més freqüències en les visites.

Joan Barrera manifesta que si es escollit alcalde, “aposta per un PACTE DE CIUTAT a favor de la defensa d’un Hospital amb més personal, més llits i més  especialitats. Avui estem a la cua de tot Catalunya i això no pot seguir igual.”