SUCCESSOS

Un vehicle xoca contra una paret al centre de la Seu d'Urgell i el conductor desapareix

El vehicle de matrícula andorrana ha quedat encastat en una paret a l'Avinguda Garriga i Massó després que el conductor perdés el control.
Xoc Garriga i Massó
photo_camera El vehicle accidentat a l'avinguda Garriga i Massó de la Seu d'Urgell / CEDIDA

Un vehicle s'ha accidentat aquest dissabte a la nit al centre de la Seu d'Urgell. Els fets han passar al voltant de les 11 de la nit a l'avinguda de Garriga i Massó, molt a prop del centre cultural i educatiu de Les Monges.

Segons ha informat RÀDIO SEU, testimonis dels fets han explicat que un vehicle de matrícula andorrana circulava a gran velocitat pels carrers del centre urbà i han pogut observar que tenia una roda punxada i no portava els llums encesos. Quan passava per Garriga i Massó, a l'altura del carrer de Capdevila, el turisme ha fet una giravolta i ha quedat encastat contra la paret, a prop del carrer del Portal d'Andorra. El xoc ha causat danys a la part davantera del cotxe.

La Policia Municipal de la Seu d'Urgell ha rebut l'avís del sinistre i s'ha desplaçat al lloc dels fets. Segons ha publicat RÀDIO SEU, alguns testimonis han explicar al cos policial municipal que el conductor "ha pogut sortir del cotxe pel seu propi peu, ha agafat un paquet i ha marxat". Després de comprovar les dades del vehicle, els agents s'han posat en contacte amb el propietari i han constatat que qui conduïa el cotxe era una altra persona. El turisme ha estat traslladat al dipòsit municipal, on aquest diumenge al matí s'hi ha personat un veí que ha manifestat ser qui el conduïa en el moment dels fets.