RESCAT

Un home és rescatat al costat del seu gos després de caure en un bosc de Montanissell a Coll de Nargó

Deu dotacions de Bombers i vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra es van posar en marxa i van localitzar l'home a cent metres de la pista forestal.
Mossos bosc
photo_camera Mossos d'Esquadra en una actuació en un bosc / MOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos d’Esquadra van rescatar, aquest dimecres a la nit, un home que s'havia accidentat al mig del bosc a l’Alt Urgell. Un operatiu format pels Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat va activar-se després de rebre un avís que alertava que un home de 44 anys havia desaparegut a Coll de Nargó. L'home havia sortit de casa amb el seu vehicle amb la intenció d'anar a passejar el gos en un bosc proper, però a la nit encara no havia tornat i tampoc no responia al telèfon.

Deu dotacions de Bombers i vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra es van posar en marxa i van localitzar el vehicle a la pista forestal de Montanissell. Una patrulla es va quedar al costat del turisme i la resta va continuar buscant pels voltants. Finalment, cap a les 23.30 hores, els agents van sentir crits i van localitzar l’home, que estava acompanyat del seu gos, a uns cent metres de la pista forestal. Tenia un cop al cap, estava desorientat i amb fort dolor a d’esquena. Havia patit una forta caiguda amb pèrdua de coneixement i encara s’estava recuperant. L’home va ser rescatat i traslladat pels serveis sanitaris a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell.