ART I CULTURA

Torna 'Art a pinyó', la pedalada tranquil·la per la Seu

Enguany 'Art a pinyó' incorpora al seu programa una proposta d'art participatiu de l'artista urgellenc Salvador Albanell.

Art a pinyó
photo_camera Art a pinyó

Com cada any, Art a pinyó! tornarà a constar d'una pedalada tranquil·la amb parades artístiques per la Seu i el seu entorn, apta per a tothom, i amb diferents estacions per racons de la ciutat. En cadascuna d'aquestes parades, totes amb algun encant especial, hi haurà una actuació artística de diferents disciplines. Totes les actuacions seran gratuïtes.

L'edició d'enguany, que tindrà lloc el dissabte 8 de juny i partirà de l'Ateneu de l'Alt Urgell a les 17.45h, comptarà amb la participació de Laura Saumweber, amb un solo de dansa; l'artista local Salvador Albanell, amb una proposta d'art participatiu; la Celeste Alías i Txema Rico amb un barreig de veu i pintura; el pirinenc Arnau Orobitg amb un recital de la seua poesia; i l'urgellenc Yldor Llach, que ens redescobrirà la bicicleta des del circ.

Obra de Salvador Albanell

(Foto d'una obra de l'artista Salvador Albanell)

A més a més, el festival, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Menja't l'Alt Urgell, la Sonsònia, Revisa, Nice i l'Ateneu de l'Alt Urgell, finalitzarà amb un concert d'Ian Sala al Parc del Cadí a les 21.30h després d'un sopar amb productes de la comarca que ens acabarà d'ajudar a recuperar forces.

Els tiquets del sopar es podran comprar de forma anticipada a l'Espai Ermengol i a la botiga de Menja't l'Alt Urgell.

La proposta del festivalet en ruta pretén animar a tothom a fer servir la bicicleta i atansar-se a l'art. Tot i així, la majoria de les parades també estan pensades perquè la gent pugui veure'n més d'una si decideix fer el recorregut (que podeu consultar a la web) a peu.

Per a més informació, disposeu de la pàgina web i els comptes de twitter, facebook i instagram: 

artapinyo.blogspot.com 

twitter.com/artapinyo 

facebook.com/artapinyo 

instagram.com/artapinyo