ELECCIONS MUNICIPALS

Òscar Ordeig inicia converses amb tots els grups polítics per formar govern

Òscar Ordeig manifesta “mà estesa a tots els grups municipals pel bé de la ciutat i per garantir la governabilitat de l’ajuntament”.

Ordeig ha guanyat les eleccions
photo_camera Òscar Ordeig aquest diumenge votant al col·legi electoral de Sant Domènec, a la Seu d'Urgell

Òscar Ordeig iniciarà a partir d’avui mateix converses amb tots els grups polítics que han obtingut representació a l’ajuntament de la Seu d'Urgell, per tal de formar govern.

Segons el cap de llista de Compromís, "la Seu viu uns moments molt delicats i cal la suma de tots per superar amb èxit aquesta situació". Compromís amb el 30,63% dels vots, 3 punts percentuals més (320 vots) que a les anteriors eleccions i amb 6 regidors ha estat la força que ha guanyat les eleccions a la Seu, amb més vots i regidors.

Per l'alcaldable de Compromís, la Seu ha votat canvi i diàleg i que "intentarà donar resposta aquesta dues demandes de la gent de la Seu".

Compromís vol posar de manifest, a través d'un comunicat, el seu agraïment a tots els que li han fet confiança i especialment als 650 votants que a les europees van optar per un formació diferent, i a La Seu van optar per Compromís. El PSC treu el 20% dels vots a les eleccions europees i 1.071 vots i Compromís obté 1.719 vots i el 30% dels vots les eleccions a l’ajuntament.

Òscar Ordeig manifesta “mà estesa a tots els grups municipals pel bé de la ciutat i per garantir la governabilitat de l’ajuntament”.