28.01.2022 |
Viure als Pirineus

Teatre familiar de Festa Major amb ‘El Pot Petit en concert’

‘El Pot Petit en concert’ com a novetat de la Festa Major 2019 vindrà el pròxim 20 d’agost al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.
 
ElpotPETITWEB
Teatre familiar de Festa Major amb ‘El Pot Petit en concert’.
Teatre familiar de Festa Major amb ‘El Pot Petit en concert’

Una de les novetats d’aquest any en el marc de la Festa Major és ‘El Pot Petit en concert’, una de les activitats més destacades per al públic familiar. L’espectacle tindrà lloc el pròxim dimarts 20 d’agost a les 7 de la tarda al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell.

‘El Pot Petit’ es caracteritza per ser festiu i familiar, combinant la música, els titelles i les danses. En el concert es pot gaudir de la música en directe amb vuit músics dalt l’escenari: baix, bateria, guitarra, piano/violí, saxo, trombó, titellaire i veus; i escoltar les cançons de diversos estils musicals que formen part dels tres discos amb temes propis: “Canta amb el Pot Petit”, “Ritmes i Rialles” i “A l’aventura!”. El seu objectiu és fer passar a petits i grans una molt bona estona.

En el contingut teatral hi trobem la Jana i en Pau juntament amb al seva banda musical, tots ells proposen “que no quedi cap nen i nena, cap mare, pare, avi i àvia i animals haguts i per haver, sense poder viure una aventura. Res de quedar-se tancats a casa i davant d’una pantalla, toca sortir i compartir noves aventures d’en Pau, la Jana amb la seva banda. Unes aventures d’allò més musicals que us faran bellugar sense parar”.

L’entrada és gratuïta fins els 3 anys, 7 € de 4 a 14 anys i 12 € a partir de 15 anys. Venda d’entrades a l’Oficina de Turisme de la Seu i Turisme del Consell Comarcal.

Teatre familiar de Festa Major amb ‘El Pot Petit en concert’
Comentarios