06.12.2022 |
Viure als Pirineus

Taller gratuït de Joc de Rol amb Xavi Socías a la Seu

L’activitat es farà aquest dimecres vinent, dia 16, mentre que la gimcana ‘Survival Zombie la Seu Medieval’ es trasllada a dijous, dia 17.

Joc de Rol agost
Joc de Rol
Taller gratuït de Joc de Rol amb Xavi Socías a la Seu

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell organitza aquesta setmana vinent un taller gratuït de joc de rol, a càrrec de l’expert en jocs urgellenc Xavi Socías, de Cheap Films.

Aquesta activitat, per a joves a partir de 12 anys, es durà a terme aquest dimecres vinent, 16 d’agost, des de les 5 de la tarda i fins a la mitjanit. La inscripció es pot fer a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, al telèfon 973355608 o bé al correu [email protected]

En aquest sentit, l’activitat ‘Survival Zombies la Seu Medieval’, prevista inicialment per dimecres, ha canviat de data. Finalment es farà dijous, dia 17, des de les 10 de la nit i fins a la mitjanit al centre històric de la ciutat. Aquesta innovadora Gimcana proposa al jovent conèixer d’una manera lúdica el passat de la Seu a partir d’un episodi de pesta i convida els participants a lluitar per sobreviure-hi. Ja s’hi han apuntat una quarantena de joves i la inscripció encara està oberta, també a l’Oficina Jove.

Ambdues activitats estan incloses en l’Agenda Jove d’Estiu de l’Ajuntament. La regidora de Joventut, Sílvia Iscla, ha detallat que procuren “programar més d’una vegada aquests tipus d’activitats al llarg de l’any” perquè “és un tipus d’activitat que aquestes franges d’edat ens la demanen i té molt èxit”.

Taller gratuït de Joc de Rol amb Xavi Socías a la Seu
Comentarios