La Festa Major de la Seu d’Urgell celebra 5 anys de ritmes folk

Cinc anys de música tradicional als carrers i places de la ciutat, amb dansa i cultura de Catalunya, Occitània, Aragó i, aquest any, del País Basc.

Folk-1068x1131
photo_camera Pep Lizandra amb el seu acordió diatònic

Enguany, la Festa Major de la Seu d’Urgell celebrarà la cinquena edició de la proposta musical Seu Folk, coordinada pel músic urgellenc Ivan Caro. Cinc anys de música tradicional als carrers i places de la ciutat, amb dansa i cultura de Catalunya, Occitània, Aragó i, aquest any, del País Basc.

Aquesta Festa Major, urgellencs i visitants podran gaudir novament de la música tradicional en diferents escenaris públics com al mercat setmanal, a l’Ateneu, al passeig Joan Brudieu i a la Taverna Folk.

Programa Seu Folk

El programa Seu Folk es concentrarà en dues jornades de la festa Major: dissabte 26 i diumenge 27 d’agost.

Per dissabte 26 d’agost està previst Folk al Mercat, un itinerari musical pels carrers que ocupa el mercat setmanal, i s’iniciarà a les onze del matí. A la una del migdia se celebrarà el Vermut musical a l’Ateneu de l’Alt Urgell.

El Seu Folk seguirà diumenge 27 d’agost, a les sis de la tarda, al Parc del Cadí amb l’obertura de la Taverna Folk. A un quart de set de la tarda hi tindrà lloc el taller d’instruments tradicionals, danses per als més petits i berenar de la taverna. Aquesta activitat anirà a càrrec de Pep Lizandra.

A dos quarts de vuit del vespre arrencarà el taller de danses basques, a les nou de la nit hi haurà sopar amb pinxos i versió vegetariana, així com servei de barra a la taverna de Seu Folk, amenitzat per Dj Placeta.

A dos quarts d’onze de la nit se celebraran concerts de música tradicional basca, i es sortejarà entre el públic assistent un lot de productes pirinencs.

comentaris