Finalitzat el primer cicle del ‘Viatge per les cuines del món’, tallers culinaris gratuïts per conèixer altres cultures

Les sessions es van realitzar els dimecres 28 de juny amb cuina brasilera, el 19 de juliol amb cuina boliviana i el 26 de juliol amb cuina argentina, al local de Càritas.

Tallers_cuines_món
photo_camera Cartell ‘Viatge per les cuines del món’

Càritas de la Seu d’Urgell i el Pla de Ciutadania i Migracions del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell han organitzat un cicle de tallers de cuina gratuïts amb l’objectiu d'atansar diferents cultures a la ciutadania urgellenca a través d’un viatge per la gastronomia de diversos països.

La tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc, Anna Vives, explica que aquests tallers tenen també com a finalitat “ser un lloc de relació, intercanvi i crear vincles entre persones de diferents cultures a través de la gastronomia”. Al respecte, Vives abunda que “per assolir aquest objectiu es compta amb la col·laboració de persones procedents de diferents països que ara viuen aquí i que s’han integrat a la societat urgellenca sense renunciar als seus orígens”.

Des de les entitats organitzadores d’aquesta iniciativa es valora “molt favorablement” aquesta primera experiència, amb una important afluència de persones que han participat als tallers. Es preveu que el cicle continuï a la tardor
amb tallers de nous països.

Els tallers es van dur a terme al local de Càritas, situat al carrer Bisbe Guitart, 27-29 de la Seu d’Urgell.