Sortida familiar per observar papallones diürnes

Aquest dissabte, 18 d'abril, a les 10 del matí. Aquesta activitat familiar està organitzada per l'Espai Ermengol, és gratuïta però cal fer inscripció prèvia per participar-hi. Les places són limitades.

PARLEMNATURA15
photo_camera El cartell de Parlem de Natura.

El cicle Parlem de Natura de l'Espai Ermengol de la Seu d'Urgell proposa per aquest dissabte, 18 d'abril, una sortida per a tota la família per pujar fins al Pla de les Forques per observar papallones. L'activitat s'iniciarà a les deu del matí des del mateix Espai Ermengol.

Aquesta passejada al Pla de les Forques, conduïda per Jordi Dalmau, té 150 metres de desnivell que transcorre per un corriol i un camí. L'objectiu de la sortida és poder agafar, observar i alliberar papallones diürnes.

Xerrades i sortides al medi

Recordem que Parlem de Natura també té programades un parell més de xerrades i sortides al medi. Per dissabte 29 d'abril hi ha preparada la xerrada-sortida Hèrptils i escolta d'amfibis que s'iniciarà a les vuit del vespre, i anirà a càrrec de Jordi Nicolau.

La darrera sessió de Parlem de Natura de l'Espai Ermengol tindrà lloc dissabte, 2 de maig, amb una xerrada-sortida que s'iniciarà a les set de la tarda i que porta per títol 'Ratpenats, els amos de la nit'. La sessió anirà a càrrec de David Guixé.

Per participar en qualsevol d'aquestes activitats, cal fer inscripció prèvia al mateix Espai Ermengol de manera presencial, o trucant al 973 35 15 11 o per correu electrònic [email protected] Les places són limitades.

Recordem que totes les activitats són gratuïtes i s'iniciaran a l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell.

comentaris