La Seu d'Urgell busca el seu perfum

Clients i veïns de la ciutat han triat una fragància que identificarà la capital alturgellenca

perfum-de-la-seu-02
photo_camera Original campanya dels comerços alturgellencs. Foto: UBSU-La Seu Comercial

La Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) crearà ‘El perfum de la Seu’. Amb aquesta nova iniciativa perquè la Seu d’Urgell disposi de la seva pròpia olor, s’emmarca en la Setmana del Comerç que impulsa el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). La creació d'aquest perfum propi de la capital de l’Alt Urgell ha anat a càrrec dels mateixos comerciants que van participar en un taller de perfum per tal d'elaborar diferents perfums.

En les darreres setmanes, els clients i veïns de la ciutat han pogut olorar i triar entre les 6 fragàncies elaborades per l’ocasió, i durant el mes d’abril les botigues participants en la creació del perfum de la Seu tindran col·locat un distintiu que els identificarà com actors d’aquesta nova campanya comercial.

Els clients d’aquests comerços, que facin una compra mínima de 30 euros, obtindran un val que els donarà dret a obtenir una mostra del perfum de la Seu d’Urgell. Aquesta mostra la podran recollir durant la diada de Sant Jordi, a la parada de la UBSU, instal·lada al passeig Joan Brudieu.

Passada la diada de Sant Jordi, ‘el perfum de la Seu’ ja es podrà adquirir a les botigues de la UBSU participants en aquesta nova iniciativa comercial.