SOLIDARITAT

La Seu d’Urgell recull prop de 1.000 quilos d’aliments en el Gran Recapte de Primavera

Iniciativa solidària que ha tingut lloc els passat dies 24 i 25 de maig, liderada pel supermercat Plusfresc, i que ha comptat amb l’adhesió de Caprabo.
Gran Recapte la Seu 2019
photo_camera Imatge d'arxiu de la recollida d'aliments en una edició anterior del Gran Recapte a la Seu d'Urgell / laseu.cat

El Gran Recapte de Primavera, celebrat els passats divendres 24 i dissabte 25 de maig, ha recollit a la Seu d’Urgell un total de 917 quilos d’aliments. Aquesta iniciativa solidària ha estat liderada pel supermercat Plusfresc, en la qual també s’hi ha sumat el supermercat Caprabo, i ha comptat amb voluntaris de Creu Roja i de La Seu Solidària.

Val a dir que aquests prop de 1.000 quilos d’aliments es destinaran al projecte Aliments per la Solidaritat de la Seu d’Urgell i comarca amb l’objectiu de poder obrir les necessitats alimentàries durant l’estiu de famílies amb dificultats.

Gran Recapte la Seu 2022 Plus Fresc
Imatge de la recollida d'aliments en una edició anterior del Gran Recapte a la Seu d'Urgell / Feliu Sirvent

Els aliments que es demanaven era llet, oli, arròs, pasta, sucre, llegums cuits, conserves de peix, així dom productes d’higiene personal i de neteja.

Des de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell es vol agrair la col·laboració ciutadana per la seva solidaritat. “Una col·laboració que ens parla de solidaritat, compromís, empatia i responsabilitat social”, ha manifestat la tinent d’alcalde d’Acció Social, Christina Moreno.