La Seu d'Urgell celebra l'acte de cloenda com a Ciutat del Bàsquet Català 2014

Ciutat del Bàsquet Català 2014
photo_camera Ciutat del Bàsquet Català 2014

El pròxim dissabte, 24 de gener, se celebrarà l’acte de cloenda de la Seu d’Urgell Ciutat del Bàsquet Català 2014 i el traspàs protocol·lari d’aquesta nominació a Granollers, Ciutat del Bàsquet Català 2015.

El programa d’actes inclou la inauguració d’una escultura de l’artista local Climent Olm, commemorativa de la Ciutat del Bàsquet Català que s’instal·larà a la plaça de Lluís Companys, darrere el Palau d’Esports. L’escultura, una estructura de vuit metres d’alçada realitzada amb tubs de metall, representa dos jugadors de bàsquet en acció de joc i serà inaugurada per les autoritats assistents a l’acte a les set de la tarda. Cal remarcar que durant la propera setmana es realitzaran les obres d’instal·lació de d’aquesta obra commemorativa.

Traspàs de la Ciutat del Bàsquet entre la Seu i Granollers

L’acte principal de la jornada serà el traspàs de la Ciutat del Bàsquet Català entre la Seu d’Urgell i Granollers que es durà a terme en el marc d’un sopar popular a l’Hotel la Seu.

L’acte començarà a dos quarts de deu de la nit amb la projecció d’un vídeo que recull totes les activitats que s’han dut a terme durant l’any i vinculades a la CBC ’14. A continuació se celebrarà el sopar i, finalment, l’acte oficial de traspàs amb la presència del president de la Fundació del Bàsquet Català, Joan Fa, l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla.

Sopar obert a tothom

El sopar, de caràcter popular, està obert a tothom que hi vulgui participar i el preu del cobert és de 25 euros. Les reserves per al sopar es poden fer a través del compte corrent ES49-0081-0196-1300-0133-9643.

Partits del Cadí la Seu i del Sedis Hidrology

Aquesta històrica jornada per al bàsquet i l’esport urgellencs es completarà amb la disputa dels partits que els dos primers equips del Sedis disputaran al Palau d’Esports.

L’equip de Lliga Femenina, el Cadí la Seu d’Urgell s’enfrontarà a les cinc de la tarda al Embutidos Pajariel Bembibre, un rival directe en la lluita per les places de playoff. Aquest matx comptarà amb la presència de les càmeres de TeleDeporte que el retransmetran en directe per a tot l'Estat espanyol.

Per la seva banda, el sènior de Copa Catalunya, el Sedis Hidrology s’enfrontarà a a tres quarts de set de la tarda al Grup Barna, un dels líders de la classificació, en el primer partit de la segona volta d’aquesta competició.