27.09.2022 |
Viure als Pirineus

La Seu d’Urgell viurà aquest divendres el Dia de la Joventut

La jornada, pensada per i per al jovent, presentarà a la nit amb les actuacions de The Playback Street Boys i PD Pollastre

Dia de la Joventut cartell
Cartell Dia de la Joventut 2017
La Seu d’Urgell viurà aquest divendres el Dia de la Joventut

La Seu d’Urgell viurà novament enguany el Dia de la Joventut amb un programa pensat per i per al jovent de la ciutat i de la comarca, amb la coordinació de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament urgellenc.

L’acte central de la jornada serà la festa prevista per aquest divendres, dia 11, a partir de la mitjanit a la Sala Polivalent, a la zona esportiva de la Seu. Hi haurà actuacions musicals entre les quals destaquen les del grup local The Playback Street Boys, que recupera en clau d’humor cançons pop de dècades anteriors, i la sessió de PD Pollastre.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, ha avançat que amb aquesta jornada volen “potenciar una vegada més la participació dels joves del municipi”, als quals animen “a sortir de casa i gaudir del Dia de la Joventut”.

L’entrada a la festa serà gratuïta. L’activitat compta amb el suport de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el pub La Nova Crem. Se’n pot trobar més informació tot trucant al telèfon 973355608 o bé enviant correu electrònic a [email protected]

La Seu d’Urgell viurà aquest divendres el Dia de la Joventut
Comentarios