Rutes guiades a la Seu d'Urgell i Comarca

La Ruta de les formatgeries de l'Alt Urgell, fa parada a "La Reula"

La sortida tindrà lloc aquest diumenge, 23 d’octubre, des l'Espai Ermengol, a les deu del matí. La Ruta de les Formatgeries s'emmarca dins la programació de Les Rutes Guiades a la Seu d'Urgell i comarca.

ruta formatgeries
photo_camera Progamació de les rutes

Aquest pròxim diumenge, 23 d’octubre, tindrà lloc la cinquena etapa de la ruta del formatge per visitar la formatgeria ‘La Reula’ de la Reula. Aquesta sortida s’emmarca en la Ruta de les Formatgeries de l’Alt Urgell que organitza l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell.

La visita s'iniciarà a les 10 del matí al mateix Espai-Ermengol on els participants hi faran una visita guiada per tot aquest equipament, dedicat al formatge, i on se’ls hi explicarà la història del nostre territori a través d’aquest producte agroalimentari.

La ruta culminarà a La Reula on els participants, que hi arribaran en cotxes particulars, podran conèixer de primera mà l'elaboració dels diferents productes làctics que s’hi elaboren.

Per poder participar en aquesta ruta cal fer una inscripció prèvia trucant a Turisme Seu (973 35 15 11) o a Turisme Alt Urgell (973 35 31 12), fins a les dues del migdia del dia abans de la sortida. La inscripció és gratuïta.