El Retaule de Sant Ermengol manté l’afluència de públic de l’edició anterior

El Retaule de Sant Ermengol va finalitzar ahir a la nit les representacions d’enguany amb un balanç de prop d’un miler d’espectadors. El bon temps ha fet que aquest estiu no s’hagi hagut d’anul·lar cap de les funcions programades a causa de la pluja, i és per aquest motiu que des del 30 de juliol i fins el dia 7 d’agost hi hagi hagut una mitjana de visitants en la línia de l’edició anterior.

portada-01
photo_camera Retaule de Sant Ermengol

El Patronat del Retaule de Sant Ermengol es mostra satisfet de resposta del públic pel que fa a la incorporació dels nous elements i efectes visuals escènics que han substituït, per primer cop, l’ús del foc a l’espectacle. Així mateix, el Patronat està content amb la incorporació dels nous actors, entre ells la participació de Ramón Ribó com un dels dos bisbes Ermengol.

Cal destacar que una de les funcions que ha rebut més volum d’espectadors va ser la del dissabte dia 6 d’agost, amb un total de 140 espectadors, seguit de la del dilluns 1 d’agost en què la música va ser interpretada en viu i en directe pel Cor de cambra Caterva de la Seu d’Urgell. Les veus dels membres de Caterva acompanyaven la soprano Laura de Castellet al cant de la Sibil·la i a l’escena de la consagració i l’enterrament del Bisbe Ermengol.